Bulletin k utkání #15
Kanonýři Kladno - FBC Letka Toman Finance Group
Jsem velmi rád, že jsem zpět na Kladně. Naše aktuální forma je skvělá, říká Bohuslávek

Jsem velmi rád, že jsem zpět na Kladně. Naše aktuální forma je skvělá, říká Bohuslávek

Na půlroku se stal sparťanem, ale ani během té doby nepřestal být Kanonýrem a za Kladno nastupoval alespoň na střídavé starty. Od poloviny ledna je ale Jakub Bohuslávek zase pevnou součástí kladenského kádru, sbírá body do produktivity a dokazuje, že může být během blížícího se play off jednou z klíčových figur. Tak jako to bylo loni.

Kubo, jak tě těší, že jsi zpět?
Jsem velmi rád, že to takto dopadlo a že jsem zpět na Kladně. Herní vytížení hrálo při mém rozhodování velkou roli. Důvodů bylo ovšem více.

Můžeš porovnat tým z loňska a letoška?
Kádr je letos určitě širší, než tomu bylo minulý rok. Před sezonou přišli kvalitní hráči, tým se skvěle doplnil. Řekl bych, že je tedy i kvalitnější.

To dokazuje také skutečnost, že jste vyhráli šest zápasů v řadě. Týmu to asi napumpuje sebevědomí, že?
Určitě ano. Aktuální forma je skvělá. V týmu je také báječná atmosféra a myslím, že se na play off se všichni těšíme.

První čtyřka v tabulce je po víkendové ztrátě Ústí s Čelákovicemi a prohře Buldoků s Otrokovicemi hodně zamotaná. Teď se navíc hraje Ústí versus Buldoci. Sledujete v kabině tu tahanici?
Sledujeme. Cílem je získat do konce základní části, co nejvíce bodů a uvidíme, na jaké pozici skončíme. Myslím, že na tom, kolikátí skončíme v tabulce, až tolik nezáleží. Jen si vzpomeňme na minulý rok.

V sobotu hrajete doma proti Letce. Co od zápasu očekáváš?
Nebude to nic lehkého. Letka je kvalitní tým. Mají šikovné individuality. Určitě nás nečeká lehký zápas. Ale musíme se dobře připravit a získat tři body!

Zpět na úvod