Bulletin k utkání #6
Kanonýři Kladno - FBC Letka Toman Finance Group
Vydařený svátek pro Kanonýry. Z Havířova se vrací s jasnou výhrou

Vydařený svátek pro Kanonýry. Z Havířova se vrací s jasnou výhrou

Ze svátečního výjezdu do Havířova se Kanonýři vrací domů s vítězstvím. Zdejší Slovan porazili jednoznačně 10:2 a už v sobotu je doma čeká celek Letky.

Přáli si soupeři vnutit svou hru a držet průběh mače ve svých otěžích. A to se povedlo. Kanonýři šli v Havířově do vedení už ve 4. minutě, kdy si od poloviny naběhl Vojtěch Novák a bekhendem skóroval. O chvíli později stejný hráč přidal také druhý gól. Následně se prosadil Přívara, a když poté Kanonýři využili tři přesilovky v řadě, v polovině zápasu vedli 6:0. A bylo rozhodnuto.

Zaokrouhlit skóre se hostům povedlo v závěrečné minutě, kdy se trefili Stůj a Kučera.

Další zápas hrají Kanonýři již v sobotu, kdy v hale BIOS hostí od 18.00 tým Letky.


Branky a asistence51. Hronek (Drong), 60. Kozelský (Řezáč) – 4. V. Novák (Veselý), 13. V. Novák (Bohuslávek), 14. Přívara (Šefčík), 17. Riebauer (Přívara), 26. Šefčík, 33. Bachmaier (Höffer), 50. Janda (Přívara), 55. Pfaur
(Kučera), 60. Stůj (Bohuslávek), 60. Kučera (Pfaur). Rozhodčí: Sýkora, Tkáč. Vyloučení: 4:4. Využití: 1:3. Třetiny: 0:4, 0:2, 2:4. Střely: 29:39. Divá87.

Sestava Kanonýrů: Macík (Weissgärber) – Bachmaier, Přívara, Šefčík, Veselý, Stůj, V. Novák – Janda, Riebauer, Bohuslávek – Chroust, Papoušek, Höffer – J. Novák, Pfaur, Pixa – Kučera. Trenér: Pazdera.

Zpět na úvod