Bulletin k utkání #10
Kanonýři Kladno - Bulldogs Brno
Vydařený víkend: 100. gól a další jasná výhra

Vydařený víkend: 100. gól a další jasná výhra

Až v samotném závěru přišel Marek Macík o druhé čisté konto v sezoně proti českobudějovickým Štírům. Ale on ani jeho spoluhráči nemusí smutnit, z jihu Čech si vezou jednoznačné vítězství 9:1. Už sobotu Kanonýři přivítají doma v mikulášském utkání a ve velkém šlágru Bulldogs Brno.

Do vedení šli Kanonýři zásluhou Veselého již ve 4. minutě. Jen o tři minuty později Pixa nádherně předložil Přívarovi a kladenský kapitán vstřelil 100. gól Kanonýrů v této sezoně. Další stovku pak načal Bachmaier, který nejprve utekl v oslabení a zvýšil na 3:0, aby pak stejný hráč dal o chvíli později utkání definitivní ráz.

Soustředěný výkon podpořenou bezchybným Macíkem pokračovala i v druhém dějství, kdy se nejdříve hezkým průnikem prosadil Chroust. Následně Bachmaier našel Stůje, aby na 7:0 zvyšoval Pfaur.

O nulu brankář Macík přišel až dvě minuty před koncem, následně ještě zneškodnil českobudějovické trestné střílení. A tak byl po zásluze zvolen nejlepším kladenským hráčem utkání.

Po výhře se Kanonýři v tabulce posunuli na čtvrtou příčku.


Branky a asistence: 58. Hanák (Procházka) – 4. Veselý (Kučera), 7. Přívara (Pixa), 13. Bachmaier, 16. Bachmaier (Prudil), 26. Chroust (Stůj), 34. Stůj (Bachmaier), 37. Pfaur (Kučera), 44. Stůj (Prudil), 60. Přívara (Prudil). Rozhodčí: Ležák, Přibyl. Vyloučení: 0:1. Bez využití. V oslabení: 0:1. Třetiny: 0:4, 0:3, 1:2. Střely: 16:22. Diváků: 110.

Sestava Kanonýrů: Macík (Weissgärber) – Přívara, Stůj, Šefčík, Veselý – Chroust, Riebauer, Janda – V. Novák, Bachmaier, Prudil – Kučera, Pfaur, Pixa – Höffer, Papoušek, Spurný. Trenér: Hovořák.

Zpět na úvod