Bulletin k utkání #11
Kanonýři - Znojmo LAUFEN CZ a Z.F.K. Petrovice
Znojmo a Petrovice aneb domácí rozlučka s rokem 2021

Znojmo a Petrovice aneb domácí rozlučka s rokem 2021

Mají před sebou zápasy, které je mohou poslat do vysněné první trojky tabulky. A-tým Kanonýrů čeká ve čtvrtek v hale BIOS (19.30) souboj s momentálně čtvrtým Znojmem, o dva dny později (18.00) pak na stejném místě vyzve předposlední Petrovice. Půjde přitom o jeho poslední domácí duely v tomto kalendářním roce.

V sobotu přišla první domácí ztráta bodů ve šlágru proti Buldokům z Brna. Už ve čtvrtek ale přichází šance na reparát, neboť do BIOSky v rámci listopadové dohrávky míří Znojmo.

„Od Brna to byla zdravá facka a víme, že se musíme na Znojmo připravit ještě lépe. Bude to opět těžký soupeř. Kluci ze Znojma hrají dlouho spolu, navíc je doplňují hráči ze superligového Tatranu. K tomu jsou na vlně, takže očekávám podobný zápas jako proti Brnu, který rozhodne pár detailů. Věřím, že se nám tentokrát utkání s těžkým soupeřem podaří překlopit na naši stranu a bude v důležitém utkání plně bodovat my,“ říká kouč Kanonýrů Martin Hovořák.

Ten se musel v posledních zápasech vyrovnat s velkou marodkou svých hráčů. Dlouhodobě je zraněný kapitán Filip Ullmann, proti Brnu chyběl i jeho zástupce Dušan Přívara, a tak měl pásku Ondřej Riebauer.

„Musíme zasahovat do sestavy, ale kluci spolu trénují a vědí, co od sebe čekat. Zase to není tak, že bychom museli všechny vazby trhat. Musíme se s tím poprat, ale je to situace, které se nevyhnou ani jiné týmy,“ ví Hovořák.

Znojmo v posledním kole až v samotném závěru překlopilo zápas proti Letce, naopak Petrovice prohrály s Karlovými Vary 7:11. Se Znojmem to bude první střet v této sezoně, to v Petrovicích Kanonýři vyhráli jednoznačně 12:1.

Těšíme se na vaší návštěvu a připomínáme platná protiepidemická pravidla.


Poslední ligové zápasy proti Znojmu:

8. února 2020: TJ Znojmo LAUFEN CZ - Kanonýři Kladno 8:7
16. listopadu 2019: Kanonýři Kladno - TJ Znojmo LAUFEN CZ 7:6
31. října 2015: Kanonýři Kladno - TJ Znojmo LAUFEN CZ 5:3
20. září 2015: TJ Znojmo LAUFEN CZ - Kanonýři Kladno 7:3

Jak zápas sledovat: videopřenos, online.
 


Poslední ligové zápasy proti Petrovicím:

2. října 2021: Z.F.K. Petrovice – Kanonýři Kladno 1:12
15. prosince 2019: Z.F.K. Petrovice – Kanonýři Kladno 4:3
5. října 2019: Kanonýři Kladno – Z.F.K. Petrovice 15:1
25. listopadu 2018: Z.F.K. Petrovice – Kanonýři Kladno 8:5

Jak zápas sledovat: videopřenosonline. 

Zpět na úvod