Bulletin k utkání #12
Kanonýři Kladno - Florbal Ústí
Ať máte v roce 2022 úsměv na tváři

Ať máte v roce 2022 úsměv na tváři

Předseda oddílu Zdeněk Jirák a jeho vánoční i novoroční přání všem Kanonýrkám a Kanonýrům.

Kanonýrky a Kanonýři,

jelikož Kanonýry považuji za jednu velkou rodinu, tak dovolte, abych na Štědrý den k vám virtuálně vstoupil a popřál vám všem krásné vánoční svátky a zároveň upřímně poděkoval za uplynulý rok 2021. Nebyl lehký, vlastně se v mnohém podobal tomu předchozímu a my dlouhé měsíce byli bez toho, co máme rádi.

Bez sportu, bez florbalu, bez aktivního pohybu.

Jsem ale vskutku potěšen, že jsme dlouhou lockdownovou pauzu přečkali a jakmile to jen trochu bylo možné, zase jsme se sešli ke společným tréninkům. Užili jsme si letní kempy a soustředění a od září pak s nadšením sleduji, že už zase hrajeme soutěžní turnaje, o jejichž výsledcích i průběhu si čtu v pravidelných pondělních souhrnech.

Jsem na vás hrdý, že oblékáte kanonýrské dresy, že vyznáváte naší filosofii a že jste přes všechny covidové těžkosti u florbalu zůstali. Zároveň jsem hrdý, že jste ke stále platným protiepidemickým nařízením přistoupili s vážností a někdy vzhledem k našim interním pravidlům šli ještě nad rámec toho, co po nás stát požaduje. Věřím, že i jedinec, je-li zodpovědný, může přispět k tomu, aby se náš život zase vrátil k normálu.

Je před námi rok 2022. Nemá cenu si nalhávat, že tušíme, co přesně nás čeká, ale pevně doufám, že pro nás Kanonýry to bude úspěšný rok. Že budou přibývat vítězství, vstřelené góly a především že dál budu vídat úsměvy mladých Kanonýrů po jejich turnajích a zápasech.

Koneckonců úsměv je to nejdůležitější a vlastně je i tou nejkrásnější odměnou za to, že trénujeme a dřeme. Úsměv patří k výhrám, ale i zdánlivě obyčejně neobyčejným chvílím v šatně či na hřišti, kde jsme se svými spoluhráčkami a spoluhráči, kamarádkami a kamarády.

A tak vám přeji, ať prožijete krásné vánoční svátky, ať máte úspěšný rok 2022, ale především, ať máte co nejčastěji úsměv na tváři.

Zdeněk Jirák, předseda Kanonýrů Kladno

Zpět na úvod