Bulletin k utkání #13
Kanonýři Kladno - TJ Slovan Havířov
Překvapivá prohra v Havířově

Překvapivá prohra v Havířově

Po první třetině vedli 5:1, jenže i tak to nestačilo. A-tým Kanonýrů nakonec v Havířově prohrál 5:6 s místním Torpedem po nájezdech, a tak z daleké cesty veze domů jen bod. Už za týden hraje doma proti dalšímu havířovskému celku, Slovanu.

Po první třetině to vypadalo jednoznačně. Když v 17. minutě přidal Janda a Bohuslávek čtvrtý a pátý gól Kanonýrů, vše směřovalo k jednoznačnému vítězství a třem bodům. Jenže domácí Torpedo nesložilo zbraně, ve druhé třetině snížilo a ve třetím dějství nakonec překvapilo Kanonýry zdrcujícím závěrem. V poslední minutě dalo hned dva góly a utkání poslalo k prodloužení.

Když ani pětiminutová nadstavba nepomohla, předvedlo Torpedo individuální um v nájezdech a připsalo si dva body, zatímco Kanonýři se překvapivě vrací domů jen s jedním. 

„Už vstup nebyl ideální, protože jsme dostali první branku. Pak jsme zahráli, co jsme potřebovali. Proměnili jsme šance a díky tomu jsme vedli 5:1. Když se zápas vyvíjí tímto způsobem, tak jsou dvě varianty, co se stane. Buďto to tým dohraje, nebo vypustí, někde zaspí. A když se soupeř chytne, je těžké se do utkání vracet. A to se stalo nám. Bude potřeba se z toho poučit. Po první třetině jsme asi dostali nějaké pseudosebevědomí, že si na hřišti můžeme dovolit vše, až to dopadlo, jak dopadlo,“ řekl kouč Martin Hovořák.


Branky a asistence: 4. Feber (Šulc), 25. Kraus (Feber), 55. Vilím (Feber), 60. Vilím (Černý), 60. Černý (Holeš), rozhodující nájezd Řezáč - 8. Riebauer (Janda), 11. Chroust (Bachmaier), 12. Höffer (Papoušek), 17. Janda (Riebauer), 17. Bohuslávek (Papoušek). Rozhodčí: Kamil a Tomáš Sojkové. Vyloučení: 1:1. Využití: 1:1. Třetiny: 1:5, 1:0, 3:0 - 1:0. Střely: 29:22. Diváků: 158.

Sestava Kanonýrů: Janoušek (Macík) – Bachmaier, Höffer, Veselý, Pfaur, Šefčík, Přívara – Chroust, Riebauer, Janda – Bohuslávek, Papoušek, Šnajdr – J. Novák, Spurný, Hübner – Kučera. Trenér: Hovořák.

Zpět na úvod