Bulletin k utkání #16
Kanonýři Kladno - Panthers Praha
Junioři porazili Panthers a v neděli si mohou doma zajistit postup

Junioři porazili Panthers a v neděli si mohou doma zajistit postup

Junioři Kanonýrů udělali první krok k vysněnému postupu do čtvrtfinále. Pražský tým Panthers porazili na jejich hřišti 5:4 a už v neděli mohou od 17 hodin doma přidat druhé potřebné vítězství. Přijďte je povzbudit a pomoct jim tak dotáhnout dobře rozehranou osmifinálovou sérii.

I potřetí v sezoně dali Kanonýři Panterům pět branek, tentokrát to ale stačilo na vítězství, byť domácí v závěrečné třetině při hře bez brankáře mocně dotahovali. V play off jsou však klíčové body za výhry a ten první patří Kladnu.

"Vedeme v sérii 1:0, ale jsme teprve v půlce," řekl v pozápasovém hodnocení kouč Kanonýrů Jan Novák. Jeho protějšek Ladislav Hrma pak přidal: "Ve hře 5 na 5 jsme byli horším týmem, na konci jsme měli ještě šanci se zápasem něco udělat ve hře v šesti, ale nepovedlo se. První bod bere soupeř, ale ještě není konec. Zítra je nový den a my musíme být lepší."


Branky a asistence: 19. Hrubý (Urban), 50. Hrubý, 54. Nový (Petráň), 55. Nový (Zelinka) - 5. Bohuslávek (Spurný), 25. Hübner, 34. Molhanec (Bohuslávek), 36. Šolle (Molhanec), 53. Svoboda (Prudil). Rozhodčí: Patera, Staňková. Vyloučení: 3:0. Bez využití. Třetiny: 1:1, 0:3, 3:1. Střely: 23:29. Stav série: 0:1.

Sestava Kanonýrů: Janoušek (M. Procházka) - Molhanec, Svoboda, Tomášek, Frýba, Bachmaier - Šolle, Spurný, Hübner, Prudil, Zíka, Sochor, Bohuslávek, Burgr, Půček.

Zpět na úvod