Bulletin k utkání #1
Kanonýři Kladno – FBC Liberec
Na úvod poháru porážka s Tatranem 4:8

Na úvod poháru porážka s Tatranem 4:8

Kanonýři vstoupili do základní skupiny Poháru Českého florbalu porážkou proti Tatranu Střešovice 4:8. O triumfu superligového celku, který je zároveň čerstvým vítězem Czech Open, rozhodla druhá třetina. Tu Střešovice ovládly 4:1.

Na první branku dokázali ještě Kanonýři díky Bohuslávkovi odpovědět, ovšem ve druhé části, do které šel Tatran s vedením 2:1, domácí favorité odskočili až na skóre 6:2. Do třetí třetiny pak kouč Dušan Přívara vystřídal gólmany, Macíka v brance nahradil Frühbauer. Třetí dějství nakonec skončilo remízou 2:2. 

"Šli jsme do toho zápasu s úplně jiným očekáváním, než jsme předvedli. Nevyužili jsme potenciál toho utkání, co nám mohl nabídnout. Ba naopak. Ukázal nám spíš chyby, na kterých směrem do sezony pracovat. A to ani ne tak na hřišti, ale spíš v přípravě na duel a mentální odhodlání jednotlivců a celého týmu," komentoval utkání trenér Přívara.

Další dvě pohárová utkání už hrají Kanonýři doma, to první proti superligovému Liberci v úterý 23. srpna od 19 hodin v hale BIOS.


Branky a asistence: 12. Havlas (Kreysa), 15. Hanák (Čermák), 21. Hanák (Piskáček), 22. Čelakovský, 36. Tlapák (Čermák), 38. Havlas (Kreysa), 45. Hanák, 56. Sádlo (Kreysa) - 12. Bohuslávek, 33. V. Novák, 47. Nový (Novák), 57. V. Novák (Čika). Rozhodčí: Brejcha, Herman. Vyloučení: 3:3. Využití: 1:0. Třetiny: 2:1, 4:1, 2:2. Střely: 28:29. Diváků: 71.

Sestava Kanonýrů: Macík (41. Frühbauer) - Šefčík, Krbec, Höfer, Veselý, Nový, Pfaur – Chroust, Spurný, Janda – Bohuslávek, Stůj, Hübner - Mareš, Krejčí, Novák. Trenér: Přívara.

Zpět na úvod