Bulletin k utkání #10
Kanonýři Kladno - Bulldogs Brno
Domácí ŠLÁGR proti Buldokům

Domácí ŠLÁGR proti Buldokům

A-tým Kanonýrů má před sebou velký domácí šlágr. Do haly BIOS totiž v sobotu (18.00) dorazí brněnští Buldoci a pro Kladenské to bude test, který jasně ukáže, zda jejich forma má skutečně vzrůstající tendenci, jak naznačují poslední výsledky.

Před měsícem jim utekl začátek a mocné dotahování nakonec jen těsně na body nestačilo. I proto se teď Kanonýři chtějí v domácím prostředí za nedávnou prohru 3:4 Buldokům pomstít. „Máme jim co vracet a taky si chceme udržet dobrou domácí bilanci. Navíc chceme zlepšovat výkony, které jsme zatím předváděli, takže věříme, že tři body zůstanou doma. Čeká nás jeden z favoritů 1. ligy, mančaft zkušených hráčů, tudíž poměříme síly, jak na tom jsme,“ říká kouč Kanonýrů Dušan Přívara.

Jeho tým je teď šestý, ovšem na 12. pozici má k dobru jen dva body, naopak na čtvrté Buldoky ztrácí devět bodů. A vzhledem k tomu, že za týden do Kladna dorazí pro změnu Hattrick, je jasné, že teď Kanonýry čeká klíčové období, v němž by se v případě výher mohli dostat nadosah první čtyřce, která dává výhodu domácího prostředí ve čtvrtfinále. „Budou to klíčové zápasy, abychom si splnili náš cíl z kabiny, kterým je právě přiblížení se k první čtyřce,“ ví Přívara.


Poslední vzájemné zápasy v lize s Bulldogs Brno:

20. října 2022: Bulldogs Brno – Kanonýři Kladno 4:3
4. prosince 2021: Kanonýři Kladno – Bulldogs Brno 2:3 pp
28. září 2021: Bulldogs Brno – Kanonýři Kladno 7:3
22. února 2020: Bulldogs Brno – Kanonýři Kladno 3:4
7. září 2019: Kanonýři Kladno – Bulldogs Brno 6:4

Jak zápas sledovat: videopřenos, online.

Zpět na úvod