Bulletin k utkání #11
Kanonýři Kladno - FBŠ Hummel Hattrick Brno
Pět gólů nestačilo. Kanonýři prohráli s Buldoky

Pět gólů nestačilo. Kanonýři prohráli s Buldoky

A-tým Kanonýrů prohrál sobotní šlágr proti brněnským Buldokům. Navzdory slibnému průběhu odchází s porážkou 5:7. Už za týden doma hostí Hattrick Brno.

Byl to zápas jak na houpačce. Výtečně do zápasu, podobně jako před měsícem, vstoupili brněnští Buldoci, kteří už v 5. minutě vedli 2:0. Nicméně Kanonýři dokázali průběh utkání záhy otočit. Nejdříve skóroval Svačinka, následně se prosadil Novák a do konce třetiny přidal ještě třetí kladenský gól Mareš. Když se pak ve 22. minutě prosadil v přesilovce ranou ze vzduchu Novák, vypadalo s Kanonýry velmi optimisticky.

Ovšem zkušený tým Brna zvládl reagovat, a ještě ve druhé části čtyřmi góly zcela změnil průběh duelu. Navíc v 50. minutě zvýšil Němec na 7:4 pro Bulldogs a Kladno už navzdory dlouhému power play nenašlo sílu duel otočit.

„Je to zasloužená porážka, protože soupeř byl od půlky první třetiny lepší. I když jsme si říkali, že vstup do utkání nepodceníme, tak jsme stejně brzy prohrávali 0:2, protože jsme udělali individuální chyby. Nepoložilo nás to, dali jsme nějaké branky a na začátku druhé třetiny jsme vedli 4:2. Měli jsme pocit, že to půjde samo. Soupeř nás za to potrestal, dostávali jsme góly ze středu hřiště, kde jsme chtěli dominovat. Když už jsme se ve třetí třetině dostávali na koně, tak přišla dvě hloupá vyloučení. Takhle se hrát opravdu nedá,“ řekl kouč Dušan Přívara.


Branky a asistence: 7. Svačinka (Janda), 9. Novák, 16. Mareš (Prudil), 22. Novák (Veselý), 59. Svačinka (Stůj) - 2. Mráz (Pešák), 5. Kvapil, 24. Kvapil (Mráz), 27. Kladivo (Němec), 37. Němec (Pešák), 37. Valachovič (Mráz), 50. Němec (Kladivo). Rozhodčí: Vlček, Žofka. Vyloučení: 3:3. Využití: 2:1. Třetiny: 3:2, 1:4, 1:1. Střely: 30:23. Diváků: 106.

Sestava Kanonýrů: Janoušek (30. Frühbauer) – Stůj, Veselý, Šefčík, Svačinka, Prudil, Nový – Bohuslávek, Novák, Pfaur – Chroust, Janda, Šimeček – Fišer, Spurný, Mareš – Matějka, Čika. Trenér: Přívara.

Zpět na úvod