Bulletin k utkání #11
Kanonýři Kladno - FBŠ Hummel Hattrick Brno
Mikuláš, charita a také silný sok. Do Kladna míří Hattrick

Mikuláš, charita a také silný sok. Do Kladna míří Hattrick

Dorazí Mikuláš, čert i anděl. A taky tým, jenž má ambice se co nejrychleji vrátit do superligy. Zkrátka v sobotu 3. prosince se v hale BIOS odehraje mikulášský zápas (18.00) mezi domácími Kanonýry a Hattrickem Brno. Duel má ale i charitativní rozměr, neboť veškerý výtěžek půjde zvířecímu útulku DogPlanet.

Je to zápas, jehož ústřední myšlenkou je dávat a darovat, nicméně hráči na hřišti budou chtít naopak brát. „Bude to pro nás důležitý zápas a ve hře jsou z našeho pohledu i důležité tři body, od čehož se bude vyvíjet celý duel,“ říká kouč Dušan Přívara.

S Hattrickem na konci září Kanonýři prohráli 2:5. Soupeř je nyní na čtvrtém místě tabulky, Kladno je osmé, přičemž Brno má nejlepší využití přesilovek v celé soutěži (34,88 procent) a druhou nejlepší obranu. Je tak zřejmé, jaké jsou největší zbraně Hattricku.

Na druhou stranu Kladno chce uspět, protože díky mikulášskému a charitativnímu rozměru se očekává slušná návštěva. Celý výtěžek z utkání bude věnován zvířecímu útulku DogPlanet Mělník a diváci mohou do BIOSky přinést i různé deky, ručníky, prostěradla, hračky a čistící prostředky, které útulek potřebuje. Mikulášský program startuje už v 17.30, tak dorazte do haly s předstihem. Součástí bude také  bohatá tombola.

„Bereme každý domácí zápas prestižně. Už se blíží doba, kdy se bude rozhodovat o úspěchu sezony a výsledky – zvlášť před domácím publikem – nám nejsou jedno. Takže chceme vyhrát,“ slibuje Přívara.


Poslední ligové zápasy s Hattrickem Brno:

28. září 2022: Hattrick Hummel Brno – Kanonýři Kladno 5:2
22. prosince 2018: Hattrick Hummel Brno – Kanonýři Kladno 8:4
23. září 2018: Kanonýři Kladno – Hattrick Hummel Brno 6:7
16. prosince 2017: Hattrick Hummel Brno – Kanonýři Kladno 3:4
1. října 2017: Kanonýři Kladno – Hattrick Hummel Brno 9:6

Jak zápas sledovat: videopřenos, online.

Zpět na úvod