Bulletin k utkání #6
Kanonýři - Florbal Ústí
Videopřenos z BIOSky v sobotu zdarma

Videopřenos z BIOSky v sobotu zdarma

Samozřejmě vás nejraději uvidíme přímo v hale, protože i vaše podpora může pomoct Kanonýrům v sobotním prvoligovém šlágru proti Ústí k vytoužené výhře. Pokud ale kvůli povinnostem, nemoci či jiným důvodům nemůžete do BIOSky dorazit, pak jsme pro vás nachystali unikátní přímý přenos tohoto utkání.

Ta nejdůležitější zpráva zní, že duel, který je reprízou jarního semifinále, nebude na portálu ceskyflorbal.tv za placenou bránou. Je tedy pro všechny zájemce zdarma, jen je nutná registrace. K tomu Kanonýři nachystali předzápasové a přestávkové studio, kterým vás provede sportovní novinář Robert Sára. A vy v něm uslyšíte vždy aktuální rozhovory a názory hráčů či trenérů.

Samotný duel pak bude komentovat dvojice povolaných mužů – Matěj Bradáč a šéftrenér Kanonýrů Ondřej Schuller. A zatímco už je tradicí, že diváci v hale si mohou při zápase zasoutěžit, tak teď to nově půjde také u obrazovek a monitorů.

„V přestávkovém studiu zveřejníme QR kód, přes který se půjde přihlásit do slosování o dárkové vouchery v hodnotě 500 korun do obchodního domu Central Kladno,“ popisuje generální manažer Kanonýrů David Burda.

Přenos startuje v sobotu od 17:50.

Zpět na úvod