Bulletin k utkání #4
Kanonýři Kladno - Florbal Chomutov
Kanonýři nestačili na Ústí. Domů se vrací s prohrou

Kanonýři nestačili na Ústí. Domů se vrací s prohrou

A-tým Kanonýrů nenavázal na předchozí dvě výhry a v Ústí nad Labem si připsal porážku 3:5. Teď jsou před ním dva domácí duely v jednom týdnu.

Byla to přetahovaná – Ústí šlo ve 14. minutě do vedení 2:0, ovšem dobře hrající Stůj o necelou minutu později snížil. V 27. minutě pak místní odchovanec a dnes Kanonýr Josef Novák vyrovnal, jenže hned v následujícím střídání zase Ústí zase odskočilo. Ve 34. minutě dokonce domácí Vavruška trefil břevno, nicméně o dvě minuty později využili hosté standardní situaci, kdy se míček po ose Ullmann – Pixa – Chroust dostal do opuštěné branky.

I do třetí třetiny vstoupili hosté s chutí, v dobré šanci se ocitl Novák, blízko k dorážce měl i Stůj, avšak po rychlém průniku poslal domácí znovu do vedení Trčka. O pět minut později zajistil Peška Ústí dvougólový náskok, který domácí už dokázali díky své urputné obraně dodržet až do úplného závěru.

Na obě strany se dnes nehrálo moc kvalitní utkání. Bylo hodně o běháních, soubojích, agresivitě a důrazu. Měli jsme určitý herní záměr, kdy jsme chtěli hru více kontrolovat. To se nám ale nedařilo. Soupeř si nevytvářel extra šance, dalo by se říct, že góly, které nám dal, byly z naší strany poměrně laciné. I s ohledem na výkon našeho brankáře byl i diametrální rozdíl v tom, protože my jsme si šance vytvořili taky, možná i o něco větší, ale vychytal nás domácí gólman. Dokázal soupeře podržet. Na závěr, když jsme si šli na dvě pětky, byl sice z naší strany určitý tlak, ale neměli jsme hru úplně pod kontrolou,“ uvedl kouč Jan Pazdera.

Kanonýry nyní čekají dva zápasy v domácí hale BIOS. Už ve čtvrtek hostí v dohrávce Chomutov (19.30) a v sobotu pak Torpedo Havířov (18.00)


Branky a asistence: 5. Semerád (Esterka), 14. Peška (Trčka), 28. Fuchsig (Esterka), 44. Trčka (Vavruška), 49. Peška – 15. Stůj (Šefčík), 27. J. Novák (Pfaur), 36. Chroust (Pixa). Rozhodčí: Monzer, Procházka. Bez vyloučení. Třetiny: 2:1, 1:2, 2:0. Střely: . Divá: 216.

Sestava Kanonýrů: Macík (Weissgärber) – Bachmaier, Veselý, Šefčík, Stůj – Chroust, Ullmann, Pixa – Přívara, Papoušek, V. Novák – J. Novák, Pfaur, Janda – Prudil, Hübner. Trenér: Pazdera.

Zpět na úvod