Bulletin k utkání #5
Kanonýři Kladno - Torpedo Havířov
Přijď si zatrénovat s mistry světa. Kanonýři pořádají 27. října skills day

Přijď si zatrénovat s mistry světa. Kanonýři pořádají 27. října skills day

Chceš se naučit florbalové triky a finesy od mistrů světa? Dozvědět se, jaká byla jejich cesta za zlatem? A co dělat pro to, abys i ty měl šanci hrát s nejlepšími? Pak se zúčastni jednodenního skills campu s juniorskými mistry světa, který Kanonýři pořádají ve středu 27. října, tedy první den podzimních prázdnin.

Co tě čeká? Tréninky, které budou zaměřeny na rozvoj florbalových dovedností i techniky, a které povedou zlatí šampioni z nedávného mistrovství světa. Tedy hráči A-týmu Kanonýrů Matyáš Bachmaier a Ondřej Papoušek a rovněž asistent kouče reprezentačního výběru Jan Pazdera.

"Každý účastník se na kempu dozví, jak provádět dovednosti, které jsou potřebné pro nejvyšší úroveň florbalu, především tu mezinárodní. Využijeme k tomu zábavnou herní formu a hráči se budou moct přiučit od úspěšných lidí, na cokoliv se jich zeptat i se inspirovat jejich cestou,“ říká Jan Pazdera, mistr světa i republiky a hlavně kouč, který řadu hráčů posunul svým individuálním přístupem z ligového patra na mezinárodní úroveň. 

Kemp se koná ve středu 27. října na 4. Základní škole Kladno od 8 do 16 hodin. Je určen hráčům od sedmi do 17 let, kteří budou rozděleny podle úrovně a věku. A byť ho pořádají Kanonýři, účastníci rozhodně nemusí být jeho členy. Stojí 800 korun a v ceně je zahrnut stravovací i pitný režim (svačina, oběd, svačina).

V případě neuskutečnění skills day z důvodu protiepedimických restrikcí bude vrácena celá částka. Při odhlášení po 20. říjnu si účtujeme 35% z ceny jako storno poplatek.

Vyplnit přihlášku můžete zde.

Zpět na úvod