Bulletin k utkání #8
Kanonýři Kladno - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers
Smolný víkend pro juniory. Doma bez bodu

Smolný víkend pro juniory. Doma bez bodu

Domácí prostředí nepomohlo. Junioři Kanonýrů si o víkendu v hale BIOS připsali dvě porážky, když nejdříve v sobotu nestačili na Black Angels (4:8) a o den později i přes zlepšený výkon také na Tatran Střešovice (2:5). „Musíme pracovat dál, poučit se z chyb a již je neopakovat. Jinak bude velice těžké se prosadit proti kterémukoliv týmu z nejvyšší juniorské ligy,“ řekl kouč Martin Hovořák.

A jak viděl trenér jednotlivá utkání?

Kanonýři – Black Angels 4:8

Martin Hovořák: „Výkon v tomto utkání byl bohužel z naší strany jeden z nejhorších v sezoně. Směrem dopředu chyběla výraznější nebezpečnost a tlak do zakončení proti obětavému soupeři. Směrem dozadu byl přístup bez bojovnosti a především velmi naivní, čímž jsme soupeři věnovali velmi pohodlný náskok, který si po zbytek utkání pouze hlídal. Vždy, když jsme se začali nadechovat k možnému stahování ve skóre, přišla další chyba, která nás opět srazila. Z tohoto výkonu si lze vzít pouze ponaučení, že tímto způsobem se na hřišti prezentovat nemůžeme.“

Branky a asistence: 11. Hübner (Papoušek), 39. Molhanec (Bachmaier), 50. Zíka (Hübner), 55. Bachmaier (Papoušek) – 2. Slosiarik (Krahulec), 10. Krahulec (Doležal), 12. Burian (Horák), 13. Kostrhún (Penc), 23. Jupa (Horák), 31. Penc (Hájek), 48. Slosiarik (Kostrhún), 60. Krahulec (Kocourek). Rozhodčí: John, Starý. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Třetiny: 1:4, 1:2, 2:2. Střely: 28:28. Diváků: 48.


Kanonýři – Tatran 2:5

Martin Hovořák: „Pro nás velmi náročné utkání v limitované sestavě, zatímco soupeř naopak přijel v téměř nejsilnější možné sestavě, jelikož očekával náročné utkání. Většinu utkání jsme drželi nadějný výsledek a zápas byl otevřený. Bohužel v závěrečné třetině jsme se opět nevyvarovali několika hrubých individuálních chyb, které sok zkušeně potrestal a vytvořil si náskok, který jsme již nebyli schopni zvrátit. Jelikož jsme byli většinu času pod tlakem Tatranu, utkání se dá hodnotit alespoň částečně pozitivně z pohledu kompaktnosti obrany a bojovnosti hráčů. Je škoda, že takový výkon jsme nepředvedli i v sobotu.“

Branky a asistence: 11. Čika (Hübner), 51. Frýba (Prudil) – 7. Pluhař (Eliáš), 33. Švarc (Eliáš), 47. Malhocký (Procházka), 55. Piskáček, 60. Zíka vlastní. Rozhodčí: Monzer, Procházka. Vyloučení: 2:1. Bez využití. Třetiny: 1:1, 0:1, 1:3. Střely: 15:30. Diváků: 58.

Zpět na úvod