Bulletin k utkání #8
Kanonýři Kladno - Sokol Brno I EMKOCase Gullivers
Hovořákův start proti dvěma Sokolům

Hovořákův start proti dvěma Sokolům

Jeho premiéru na lavičce A-týmu v neděli odložily zdravotní problémy u týmu Znojma, a tak se Martin Hovořák poprvé v roli kouče Kanonýrů představí na středeční svátek 17. listopadu. Jeho svěřenci míří do Jaroměře a od 16.00 tak otevřou druhou polovinu základní části. Hned v sobotu následuje další ligové kolo, ve kterém tentokrát v hale BIOS Kanonýři přivítají od 18.00 Sokol Brno.

„Na začátku sezony tým odehrál s oběma soupeři vyrovnaná utkání s tuhou defenzívou. A jelikož výsledek obou zápasů byl velmi těsný, očekávám podobný průběh,“ říká Martin Hovořák. Pro nás to budou velmi náročná utkání po fyzické i psychické stránce.“

Jaroměř tehdy porazili 5:4, s „Gulivery“ prohráli 2:4, když soupeř rozhodl až v samotném závěru. Teď kouč zdůrazňuje, že tým bude v plném počtu, hráči jsou zdraví a připraveni vybojovat vítězství.

Hovořák byl k A-týmu jmenován minulý čtvrtek a přiznal, že s některými hráči se nezná. Pomohlo tedy odložení duelu se Znojmem k lepšímu seznámení? Myslím, že plné poznání bude ještě nějakou chvíli trvat. Ale myslím, že se s týmem pomalu sžívám. Odložení na jednu stranu pomohlo, na druhou stranu budeme mít náročnější program v nadcházejících týdnech a to taky není příjemné. Popereme se s tím, jak nejlépe budeme umět,“ slibuje Hovořák.


Poslední vzájemné ligové zápasy se Sokolem Jaroměř

11. září 2021: Kanonýři Kladno – Sokol Jaroměř 5:4
26. září 2020: Sokol Jaroměř – Kanonýři Kladno 5:6
8. března 2020: Kanonýři Kladno – Sokol Jaroměř 10:3
7. března 2020: Kanonýři Kladno – Sokol Jaroměř 3:4

Jak zápase sledovat: videopřenos, online.


Poslední vzájemné ligové zápasy se Sokolem Brno

19. září 2021: Sokol Brno I – Kanonýři Kladno 4:2
28. září 2020: Kanonýři Kladno – Sokol Brno I 7:3
21. prosince 2019: Kanonýři Kladno – Sokol Brno I 10:3
12. října 2019: Sokol Brno I – Kanonýři Kladno 4:5p

Jak zápase sledovat: videopřenos, online.

Zpět na úvod