Bulletin k utkání #13
Kanonýři Kladno - TJ Slovan Havířov
Jasné vítězství 12:2 proti Slovanu

Jasné vítězství 12:2 proti Slovanu

A-tým Kanonýrů si připsal první výhru v roce 2022. V domácí hale BIOS jednoznačně předčil Slovan Havířov, který porazil 12:2 a příští týden se pokusí vítězství potvrdit proti Letce.

Kladno zásadní krok k výhře udělalo už v první třetině. V sedmé minutě si připsalo hned dva zásahy, když se nejprve ranou z první trefil Veselý a vzápětí přidal další gól Chroust. Ještě v úvodní periodě se po výtečné individuální akci prosadil Bohuslávek. Během druhé třetiny navýšili Kanonýři náskok až na 8:0. Posléze sice soupeř dvěma góly snížil, ale domácí už průběh duelu kontrolovali.

Ve třetí části se jim pak povedl nevídaný kousek, když vstřelili dva góly během tří vteřin. Po buly po gólu Bohuslávka totiž hned vzápětí skóroval.

Podobná věc se pak zdařila i v poslední minutě, kdy se 13 vteřin po Pixově trefě prosadil Riebauer a pečetil vítězství na 12:2.

„Řekl bych, že to byla celkem pohodlná výhra a že jsme se snažili soupeře po celé utkání tlačit a že jsme z toho vytěžili i branky. Myslím, že jsme byli schopni to dnes odehrát i s nulou, což se sice nepodařilo, ale i tak jsme odehráli celkem kvalitní utkání," řekl spokojený kouč Martin Hovořák.


Branky a asistence: 7. Veselý (Pfaur), 7. Chroust (Bachmaier), 16. Bohuslávek (Přívara), 23. Veselý (Chroust), 24. Höffer (Přívara), 27. Bachmaier (J. Novák), 30. Janda (Chroust), 33. Veselý (Bachmaier), 48. Bohuslávek, 48. J. Novák (Pixa), 60. Pixa (Bachmaier), 60. Riebauer  - 33. Konkolský (Revenda), 37. David (Konkolský). Rozhodčí: Baloun, Monzer. Vyloučení: 0:1. Bez využití. Třetiny: 3:0, 5:2, 4:0. Střely: 40:9. Diváků: 133.

Sestava Kanonýrů: Macík (Janoušek) – Bachmaier, Veselý, Šefčík, Přívara, V. Novák – Chroust, Riebauer, Janda – Papoušek, Bohuslávek, Höffer – Šnajdr, Pfaur, J. Novák – Kučera, Pixa. Trenér: Hovořák.

Zpět na úvod