Bulletin k utkání #13
Kanonýři Kladno - TJ Slovan Havířov
Povedený vstup juniorů do roku 2022

Povedený vstup juniorů do roku 2022

Úspěšně vstoupili junioři Kanonýrů do roku 2022. V domácích zápasech proti Liberci a Mladé Boleslavi si připsali čtyři body a v tabulce se přiblížili desítce. "Za víkend jsme výsledkově a počtem získaných bodů spokojeni. I když víme, že jich mohlo být víc. Herně to ovšem nebylo úplně to, jak bychom se chtěli prezentovat. Každopádně jsme si ukázali, že pokud se dobře připravíme a udržíme koncentraci po celých 60 minut, tak si to můžeme rozdat s kýmkoli. Víme, na čem máme pracovat a věřím, že naše výkony půjdou nahoru,“ řekl trenér Jan Novák.

Kanonýři - FBC Liberec 10:6

Jan Novák: Do zápasu s Libercem jsme velice dobře vstoupili a první třetina byla z naší strany kontrolovaná. Díky tomu jsme šli do šaten s tříbrankovým náskokem. Druhou třetinu jsme absolutně nezvládli. Nechali jsme se uspokojit výsledkem a přestali jsme být důslední v obranné hře a nebezpeční směrem dopředu. Jen díky skvělému Janouškovi v brance jsme se udrželi v zápase. Do třetí třetiny jsme vstupovali s jasným cílem vrátit se k naší hře z první třetiny. To se nám nakonec povedlo. Jsem rád, že nás ve třetí třetině nesložily slepené obdržené branky na 6:5 a zbytečná vyloučení. Díky bojovnosti a obrovské chuti po vítězství jsme zápas zvládli. Nejvíce mě těší produktivita a zvládnutá třetí třetina, což byly momenty, které nás v předešlých zápasech stály body.“

Branky a asistence: 3. Tomášek, 7. Spurný (Frýba), 12. Šolle (Spurný), 17. Molhanec (Hübner), 45. Hübner (Molhanec), 50. Šolle (Hübner), 56. Molahnec, 58. Molhanec, 59. Tomášek, 60. Molhanec - 11. Urban (Horník), 22. Dolejš (Smolka), 34. Kapitán (Malý), 53. Stejskal (Kašínský), 54. Kapitán (Urban), 59. Dolejš (Václavík). Rozhodčí: Brak, Provazník. Vyloučení: 5:3. Využití: 0:2. Třetiny: 4:1, 0:2, 6:3. Střely: 37:39. Diváků: 38.


Kanonýři - Předvýběr.cz Florbal Mladá Boleslav 4:5 po nájezdech

Jan Novák: „Zápas byl po celou dobu vyrovnaný. Mrzí mě, že jsme nebyli schopni si z naší převahy v držení míčku vytěžit více brankových příležitostí. Pozitivně vidím hru směrem do obrany a pouze čtyři obdržené branky. Opět mám radost ze zvládnutého konce základní hrací doby, kdy jsme ubránili oslabení a udrželi koncentraci a klidnou hlavu. Prodloužení a nájezdy už byly loterií, ve které byl soupeř šťastnější.“

Branky a asistence: 27. Zíka, 29. Frýba (Molhanec), 30. Tomášek (Hübner), 44. Molhanec - 19. Hart, 31. Seibert (Fišera), 32. Seibert (Fišera), 37. Zmatlík (Volovik), rozhodující nájezd Zoufalý. Rozhodčí: Hejzlar, Kněžík. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Třetiny: 0:1, 3:3, 1:0 - 0:0. Střely: 18:20. Diváků: 34.

Zpět na úvod