Bulletin k utkání #3
Kanonýři Kladno - FAT PIPE Start98 Kunratice
Chceme navázat na výhru z Petrovic, říká kouč před sobotním duelem se Startem

Chceme navázat na výhru z Petrovic, říká kouč před sobotním duelem se Startem

Napotřetí vybojovali z venkovního utkání výhru a teď pro změnu touží udržet domácí neporazitelnost. A-tým Kanonýrů čeká v sobotu od 18:00 v hale BIOS celek Start98.

Doma porazili Jaroměř, jednoznačně přehráli i České Budějovice a teď si přejí, aby dál platilo „Můj dům, můj hrad.“ Kanonýři mají před sebou duel s pražským celkem Start98, kterému zatím patří v soutěži osmá příčka, přičemž získal devět bodů, tedy stejně jako Kladno. Naposledy se oba týmy střetly na srpnovém Czech Open, kdy Kanonýři vyhráli 4:3.

Máme příležitost vyhrát v lize dvakrát po sobě. Poprvé jsme zvládli zápas venku, takže chceme uhájit dosavadní domácí neporazitelnost. A nabít se tak do dalšího náročného programu. Nebude to ale jednoduchý zápas, protože se Startem máme zkušenost z Czech Open, kdy jsme se na výhru nadřeli,“ říká kouč Jan Pazdera.

Ten rovněž upozorňuje na silné zbraně soupeře. „Víme, že dobře brání, mají vynikající brejky a že v jeho týmu nastupuje spousta mladých talentovaných hráčů, kteří prošli chodovskou akademií. Někteří mají i superligové starty. Ale pokud se přiblížíme našemu stropu, tak věřím, že duel zvládneme.“


Poslední zápasy proti Startu v lize

16. ledna 2020: FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice – Kanonýři Kladno 6:5
19. října 2019: Kanonýři Kladno – FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice 7:5
23. listopadu 2018: Kanonýři Kladno – FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice 6:9
7. září 2018: FAT PIPE Start98 Praha-Kunratice – Kanonýři Kladno 3:7

Jak zápas sledovat: videopřenos, online.

Zpět na úvod