Bulletin k utkání #5
Kanonýři Kladno - Torpedo Havířov
V pátek doma proti Torpedu, v neděli áčko míří do Budějovic

V pátek doma proti Torpedu, v neděli áčko míří do Budějovic

Je tu další víkend, během kterého musí A-tým Kanonýrů zvládnout dva zápasy. Nejdříve v pátek přivítá v dohrávce odloženého duelu Torpedo Havířov (19:30), v neděli pak míří do Českých Budějovic, které v září skolil 6:0.

„S Havířovem hrajeme první vzájemné utkání této sezony. Myslím si, že Havířov přijede s čistou hlavou a pokusí se svojí hrou využít co nejvíce šancí. Ze začátku to bude asi trochu taktická oťukávaná. První vstřelené branky udají směr hry. Když se dostane do vedení Havířov, budou spíše využívat dobrou obranu a zisky pro brejkové příležitosti,“ odhaduje trenér Kanonýrů Martin Hovořák.

Kladno do utkání vstupuje jako favorit. V tabulce je šesté, soupeř až 12. a je mezi nimi propastných 20 bodů rozdíl. Navíc Torpedo jako jediný celek v soutěži zatím ani jednou nevyhrálo v základní hrací době za tři body.

Diváky pak před pátečním duelem, které začíná v hale BIOS v 19.30, upozorňujeme na nová protiepidemická pravidla. Ta platí od pondělí 22. listopadu a jejich přehled najdete zde.

V neděli od 16.00 pak Kanonýři hrají v Českých Budějovicích. První letošní vzájemný duel skončil jednoznačnou kladenskou výhrou 6:0, když hned pět gólů vstřelil Marek Pixa. I v tomto utkání dává kouč Hovořák velkou důležitost prvnímu gólu. „Pokud vstřelíme úvodní branky my, můžeme převzít kontrolu nad utkáním. To se nám pod mým vedení zatím ještě nepodařilo, cíl je tedy jasný.“


Poslední zápasy proti Torpedu Havířov v lize:

15. února 2020: Kanonýři Kladno – Florbal Exelsior Havířov 9:3
23. listopadu 2019: Florbal Exelsior Havířov – Kanonýři Kladno 3:5
23. února 2019: Florbal Exelsior Havířov – Kanonýři Kladno 7:8
18. listopadu 2018: Kanonýři Kladno – Florbal Exelsior Havířov 8:4

Jak zápas sledovat: videopřenosonline.



Poslední zápasy proti Českým Budějovicím v lize:

25. září 2021: Kanonýři Kladno – FBC Štíři České Budějovice 6:0
13. prosince 2019: Kanonýři Kladno – FBC Štíři České Budějovice 15:4
28. září 2019: FBC Štíři České Budějovice – Kanonýři Kladno 4:3
25. ledna 2019: Kanonýři Kladno – FBC Štíři České Budějovice 14:11

Jak zápas sledovat: videopřenosonline.

Zpět na úvod