Bulletin k utkání #7
Kanonýři Kladno - TJ Znojmo LAUFEN CZ
Junioři ve westernové přestřelce skolili Liberec, pak nestačili na Boleslav

Junioři ve westernové přestřelce skolili Liberec, pak nestačili na Boleslav

Junioři Kanonýrů si v celostátní lize připsali první vítězství, když v sobotu dokázali uspět v divoké přestřelce v Liberci, odkud si přivezli výhru 10:8. O den později jen těsně nestačili na Mladou Boleslav (4:6), která je v soutěži zatím stoprocentní. Kladno je v tabulce nyní deváté. „Pozitivem byl zlepšený výkon týmu, negativem zůstávají individuální chyby, které soupeři trestají a ztrácíme díky tomu možnost bojovat o vítězství,“ říká kouč juniorů Martin Hovořák.

A jak trenér viděl jednotlivá utkání?

FBC Liberec – Kanonýři

Martin Hovořák: „Skóre v utkání se velmi přelévalo. Soupeř potrestal především naše chyby v nedůslednosti v obranném pásmu, přestože jsme na tuto záležitost upozorňovali při přípravě před utkáním. Navíc o těchto aspektech hry víme dlouhodobě a zaměřujeme se na ně. Z toho důvodu nelze utkání hodnotit pouze pozitivně, byť bereme první výhru za tři body. Je nutné, abychom se poučili z vlastních chyb a zlepšovali se, což pro tento zápas úplně neplatilo. Tuto 'westernovou přestřelku' jsme nakonec šťastně vyhráli. Příště tomu tak být nemusí. Musíme pracovat lépe.“

Branky a asistence: 10. Macháč (Dolejš), 14. Sedláček (Rais), 18. Urban (Malý), 23. Horník, 29. Macháč (Futschik), 30. Rais (Sedláček), 44. Dolejš (Václavík), 50. Macháč (Horník) – 5. Hübner (Tomášek), 9. Počta (Molhanec), 12. Štrobach (Prudil), 20. Čika (Hübner), 31. Zíka (Hájek), 32. Šolle (Hübner), 41. Šolle (Hübner), 56. Zíka, 57. Prudil, 58. Prudil. Rozhodčí: Sidenberg, Miksánek. Vyloučení: 3:4. Využití: 3:1. V oslabení: 0:1. Třetiny: 3:4, 3:2, 2:4. Střely: 26:32. Diváků: 60.


Předvýběr.cz Florbal Mladá Boleslav - Kanonýři 

Martin Hovořák: „Přestože jsme ihned ze začátku utkání čelili tlaku soupeře, podařilo se nám z první třetiny odnést vedení 1:0. Bohužel ve druhé třetině přišly laciné individuální chyby, které soupeř potrestal. Tým nesložil zbraně a ve třetí třetině se vrátil do hry, jakmile jsme se dostali ve skóre do utkání soupeř vždy o branku odskočil. Do konce utkání se nám již nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku, při hře v bez brankáře naopak soupeř utkání rozhodl gólem do prázdné branky.“

Branky a asistence: 39. Pužman (Zoufalý), 39. Seibert (Korych), 40. Zoufalý (Pužman), 50. Zoufalý (Bergman), 52. Bergman (Zoufalý), 60. Fišera (Pužman) – 19. Čika (Prudil), 45. Štrobach (Zíka), 49. Molhanec (Spurný), 51. Zíka (Prudil). Rozhodčí: Benačan, Šaroch. Vyloučení: 1:3. Využití: 2:1. Třetiny: 0:1, 3:0, 3:3. Střely: 26:19. Diváků: 40.

Zpět na úvod