Bulletin k utkání #7
Kanonýři Kladno - TJ Znojmo LAUFEN CZ
Těžká domácí prohra se Znojmem

Těžká domácí prohra se Znojmem

Kanonýři mají za sebou zápas, na který je nutné co nejrychleji zapomenout. Znojmo, posilněné o čtyři hráče ze superligového Tatranu, totiž v dohrávce odloženého utkání zvítězilo na Kladně jednoznačně 8:0. Už v sobotu hraje A-tým znovu doma, kdy od 18.00 hostí Petrovice.

Kouč Martin Hovořák už před zápasem očekával podobně opatrný průběh, jak měl sobotní duel proti Buldokům. A alespoň v první třetině se nemýlil. Úvodní dvacetiminutovka skončila bez branek, byť se ve velkých šancích zjevili třeba Pixa a Přívara. Stav 0:0 vydržel až 26. minuty, kdy znojemský Procházka rozjel akci a nabil Šrámkovi, který se do odkryté branky nemýlil.

Po neproměněné kladenské přesilovce, ve které měli velmi slibné příležitosti Chroust i Přívara, sok znovu skóroval, když se střelou z dálky prosadil Piskáček. A v polovině zápasu bylo ještě hůř. Procházka využil zaváhání Stůje a jednoruční bekhendovou střelou zvyšoval už na 3:0! Hororovou druhou třetinu pro Kanonýry završilo Znojmo ve 36. minutě, kdy Šrámek našel zcela nepokrytého Maška.

Další dvě branky přidali hosté po využitých přesilovkách ve třetí třetině, a když Kladno neuspělo ve své početní výhodě, přišly znovu dva tresty. Kanonýři prohráli vysoko 0:8, nicméně je potřeba říct, že měli řadu příležitostí a častokrát ztroskotali na vynikajícím Bauerovi ve znojemské brance.


Ohlasy: Kanonýři Kladno – TJ Znojmo LAUFEN CZ - YouTube

„Dneska se nám nedařilo vůbec nic, co bychom potřebovali. Znojmo nás přejelo ve všem, ukázalo efektivitu, bojovnost. My jsme se na hřišti totálně hledali. Přišlo mi, jako bychom pro to chtěli, a vlastně nechtěli něco udělat,“ řekl kouč Kanonýrů Martin Hovořák.


Branky a asistence: 26. Šrámek (Procházka), 30. Piskáček (Švéda), 31. Procházka, 36. Mašek (Šrámek), 41. Kucharič (Procházka), 49. Kreysa (Procházka), 56. Mašek (Piskáček), 59. Švéda (Sládeček). Rozhodčí: Kropáček, Novák. Vyloučení: 3:2. Využití: 0:2. Třetiny: 0:0, 0:4, 0:4. Střely: 30:30. Diváků: 57.

Sestava Kanonýrů: Macík (Janoušek) – Bachmaier, Stůj, Veselý, Šefčík, Přívara – Chroust, Riebauer, Janda – Prudil, Papoušek, Höffer – V. Novák, Pfaur, Pixa – Šnajdr. Trenér: Hovořák.

Zpět na úvod