Bulletin k utkání #15
Kanonýři Kladno – FB Hurrican Karlovy Vary
Junioři skončili v základní části 11. V play off začnou proti Budějovicím

Junioři skončili v základní části 11. V play off začnou proti Budějovicím

Junioři Kanonýrů mají za sebou základní část celostátní ligy, kterou zakončili dvojzápasem na severu Moravy. Po porážkách s Ostravou a Vítkovicemi skončili na 11. místě a nyní je v úvodním kole play off čekají Štíři z Českých Budějovic. Vítěz série, která se hraje na dvě výhry, postoupí do osmifinále.

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava - Kanonýři Kladno 10:5

Jan Novák: „Do zápasu s Ostravou jsme měli skvělý vstup a zaslouženě jsme dvakrát vedli. Pak ale soupeř zařadil o dva stupně výš, my začali vymýšlet nesmysly v rozehrávce a kupit chyby, které hráči Ostravy nekompromisně trestali. Ostrava nám ukázala, jak se hraje juniorský florbal a zaslouženě vyhrála.“

Branky a asistence: 7. Stibor (Pobořil), 8. Tomek (Grzymek), 12. Pobořil (Pum), 20. Soukup (Chatrný), 27. Pum (Pobořil), 30. Chatrný (Soukup), 34. Pobořil (Stibor), 45. Stibor, 45. Chatrný (Soukup), 57. Sedláček (Pobořil) – 3. Š. Procházka, 8. Burgr (Š. Procházka), 46. Prudil (Molhanec), 54. Prudil (Tomášek), 58. Zika (Sochor). Rozhodčí: Brus, Sladký. Vyloučení: 0:2. Využití: 1:0. Třetiny: 4:2, 3:0, 3:3. Střely: 32:29. Diváků: 50.


1. SC Tempish Vítkovice - Kanonýři Kladno 6:4

Jan Novák: „Zápas s Vítkovicemi byl sice vyrovnaný, ale více než o florbale to bylo o zdraví. Bohužel jsme za stavu 4:4 tu jednu chybičku, na kterou se čekalo, udělali my. Škoda hry v šesti, kdy jsme měli dvě vyložené šance dostat zápas do prodloužení. Víkend byl hlavně o tom se pozitivně naladit před vyřazovací částí. Výsledkově se nám to nepovedlo. Nicméně po nedělním zápase můžeme být rádi, že odjíždíme bez zranění a všichni hráči jsou zdravotně připravení na první kolo play off, ve kterém vyzveme Štíry z Českých Budějovic. Začíná nová soutěž. Jdeme se rvát o co nejlepší výsledek."

Branky a asistence: 12. Jankovský (Kuběna), 27. Fukala, 34. Jankovský (Peterek), 34. Vizváry (Slaběňák), 59. Slončík (Fukala), 60. Kuběna (Janek) –8. Hübner (Š. Procházka), 11. Hübner (Šolle), 16. Prudil (Šolle), 24. Svoboda (Molhanec). Rozhodčí: Petřík, Podlesný. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. Třetiny: 1:3, 3:1, 2:0. Střely: 28:11. Diváků: 27.

Sestava Kanonýrů: Janoušek (M. Procházka) - Molhanec, Svoboda, Tomášek, Frýba - Zíka, Sochor, Šolle, Prudil, Burgr, Hübner, Spurný, Š. Procházka.

Zpět na úvod