Bulletin k utkání #15
Kanonýři Kladno – FB Hurrican Karlovy Vary
Velký florbalový víkend! Pro fanoušky se chystá nabitý program i řada soutěží

Velký florbalový víkend! Pro fanoušky se chystá nabitý program i řada soutěží

Jejich ústřední motto během play off zní: „Když jeden, tak všichni.“ A v duchu tohoto sloganu se bude odehrávat také víkendový program v hale BIOS. Ten totiž v sobotu startuje už v 9.00, kdy se tu odehraje neligový turnaj přípravek, ve 13.00 vstoupí do play off junioři duelem proti Českým Budějovicím a konečně od 18.00 startuje očekávané čtvrtfinále s Karlovými Vary.

A na co se při podvečerním duelu mohou diváci těšit. Vedle tradičních přestávkových soutěží s našimi partnery Barber Shop Kladno a Saporito Pizza, přidáme ještě jednu šanci odnést si ze zápasu nějaký ten dárek. V první přestávce vystřelíme mezi diváky trio balonků, které vám umožní se o druhé přestávce zúčastnit se soutěže o poukázku v hodnotě 500 korun do saunového světa Saunia Central Kladno. V neděli pak pro změnu bude ve hře poukázka v hodnotě 500 korun do restaurace Kantýna Poldi.

Podle aktuálních hygienických nařízení už neplatí pro diváky žádné zásadní restrikce, nemusí prokazovat svou bezinfekčnost a i jejich počet může být maximem kapacity haly (600 lidí). Jedinou povinností je mít nasazený respirátor (vše o zápase zde). Jelikož je z Karlových Varů nahlášeno několik desítek příznivců, vyhradili jsme pro ně sektor v horním patře haly. Prosíme, respektujte jejich místa, neboť doufáme, že na hřišti i v hledišti sice bude bojovná atmosféra, ale vše se odehraje v duchu sportovního fair play.

V hale však můžete v sobotu prožít téměř celý den. Už od 9 hodin ráno tu startuje turnaj přípravek, kterého se vedle tří družstev Kanonýrů účastní i celky Stochova a Slaného. Jelikož tato kategorie nemá tolik soutěžních turnajů, rozhodli se Kladenští o upořádání neligového klání, aby i ti nejmenší získávali zápasovou praxi a především si užili odměny za poctivý přístup k tréninku. Velmi oceníme, pokud je přijdete povzbudit.

Hodinu po konci turnaje, tedy ve 13.00, se už na hřišti představí junioři Kanonýrů, kteří si pro 1. kolo play off vybrali Štíry z Českých Budějovic. Série se hraje na dvě vítězství, přičemž odveta za sobotu se hraje hned druhý den na jihu Čech. Vítěz si pak zajistí postup do osmifinále. A také junioři si zaslouží povzbudit při jejich vstupu do vyřazovacích bojů.

Zkrátka - když jeden, tak všichni!

Zpět na úvod