Bulletin k utkání #15
Kanonýři Kladno – FB Hurrican Karlovy Vary
Papoušek: Získali jsme možnost to doma ukončit, pomůže nám povrch i diváci

Papoušek: Získali jsme možnost to doma ukončit, pomůže nám povrch i diváci

První duel sám v prodloužení rozhodl, při tom druhém patřil k těm, kteří dostali důvěru na penalty - jednu proměnil, druhou nikoliv. Zkrátka Ondřej Papoušek byl výraznou kladenskou figurou v úvodních dvou zápasech čtvrtfinálové série proti Karlovým Varům. Teď o tom uplynulém i o nadcházejícím víkendu mluví pro klubový web Kanonýrů.

Ondro, jak hodnotíš karlovarský víkend?
Lehce mě mrzí, že jsme se z Varů nevraceli se stavem 2:0, jelikož druhý bod byl opravdu blízko. I přesto bych víkend hodnotil pozitivně, neboť jsme získali možnost sérii doma ukončit.

Budete hrát před domácím publikem i na svém oblíbeném povrchu. Bude to výhoda?
Nepochybně. Povrch a fanoušci patří mezi hlavní výhody domácího prostředí. Přiznám se, že mi osobně parkety moc nesedí, tudíž jsem rád, že následující zápasy odehrajeme na našem povrchu. Na tom je možné hrát techničtější florbal, což více sedí našemu týmu. Zároveň to pozvedne atraktivitu obou utkání.

Na západě Čech jsi patřil ke kladenským lídrům. Dal jsi dva gól, na jeden další přihrál. Tak jak vnímáš své výkony?
Se svými výkony jsem poměrně spokojen. Hlavním pozitivem jsou pro mě výkony celé lajny, ve které nám to zatím skvěle šlape.

Jak moc mrzí druhý neproměněný nájezd v penaltovém rozstřelu?
Samozřejmě mě zahozený nájezd mrzí, ale v play off není jiná možnost než to hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy.

A ty určitě bude dál vyhecované, že?
S Vary jsou vždy vyhecované. Je v nich na obou stranách extra dávka motivace z důvodu velké rivality obou klubů. Ve venkovních zápasech se to potvrdilo a o víkendu tomu nebude jinak. Nicméně věřím, že nám hodně pomohou naši fanoušci, které bych na zápasy moc rád pozval.

Zpět na úvod